Найкращим подарунком для ветеранів до Дня перемоги цього року може бути тільки мирне небо і спокій у країні. Про це під час зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни сказала Наталія Королевська.

«Потрібно зробити все, щоб повернути мир на нашу землю. Впевнена, це буде найкращим подарунком нашим дорогим ветеранам. І тим самим малим, що ми зобов'язані зробити на згадку про загиблих героїв», - сказала вона.

 
 
На думку Королевської, всі політики, які залучені до протистояння, повинні негайно сісти за стіл переговорів. «У ці непрості для нашої країни дні по-справжньому розумієш значення і важливість слова «мир». Я щойно повернулася зі Слов'янська, Донецька. Була в інших гарячих точках. Де дуже неспокійно, де гинуть люди. Це потрібно зупинити!», - сказала вона.
 
 
Що стосується Дня перемоги, то, за словами Королевської, для неї це особливе свято, оскільки вона виросла в родині, де повага до подвигу героїв було основою виховання.
 
 
«Обидва мої діди воювали і пройшли всю війну. А один із них навіть написав «Красний Луч. Королевський» на стіні Рейхстагу в травні 45-го. Тому хочу від усього серця привітати всіх ветеранів. Наших дідів і прадідів, які, не шкодуючи своїх життів, здобули перемогу і подарували нашому народові мир», - сказала вона.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

274