Олег Царьов запросив чиновників ООН та представників міжнародних організацій до міст південного сходу України.

Про це лідер «Південного Сходу» написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Населення південного сходу країни не має ніяких надій та ілюзій у зв'язку із запланованим на сьогодні візитом до Києва генерального секретаря ООН з політичних питань Джеффрі Фелтмана. Ця абсолютно церемоніальна дія, покликана показати, що ООН стурбований подіями, що відбуваються в Україні. Але якщо б чиновників, які сидять в ООН, дійсно хвилювали жертви серед мирного населення і каральні операції, що проводяться Києвом, то представники ООН уже повинні були б приїхати в Одесу, Слов'янськ, Краматорськ, Маріуполь, а не в Київ. ООН уже давно стала філією НАТО, відділом Північно-Атлантичного альянсу у міжнародних справах. Тому нам нічого чекати від цього візиту, крім формальних нічого не значущих фраз і слів», - написав політик.

«Ми чекаємо міжнародних представників тут, на південному сході, де ллється кров мирних людей. Від імені всіх мешканців регіону і лідерів народного ополчення я запрошую представників міжнародних організацій у Слов'янськ, Харків, Маріуполь, Краматорськ, Одесу та інші міста», - заявив Царьов.

«Ми гарантуємо їм цілковиту безпеку, свободу пересувань і забезпечимо максимально комфортні в ситуації війни умови перебування, щоб не повторилася історія з учасниками місії ОБСЄ, які скаржилися на те, що їх затримали, і вони не могли нормально спати», - запевнив він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

129