Інформація, поширена у ЗМІ про нібито захоплення будівлі одного з районних військкоматів Донецька, не відповідає дійсності, повідомляє Управління преси та інформації Міністерства оборони України.

«7-8 травня в деяких засобах масової інформації було поширено повідомлення про те, що людьми в уніформі з символікою бійців спецпідрозділу МВС «Беркут» нібито було захоплено будівлю Петровсько-Куйбишевського об'єднаного райвійськкомату в Донецьку. Ця інформація не відповідає дійсності», - повідомили у відомстві.

Також наголошується, що ніяких спроб втручання у роботу цієї та інших військових установ, які підпорядковуються Донецькому обласному військкомату, протягом 7-8 травня не було.

«Приводом для поширення неправдивих відомостей стало розміщення вночі на фасаді райвійськкомату невеликого плаката з логотипами спецпідрозділу МВС. Цей плакат уранці помітили і негайно зняли військовослужбовці Збройних сил України», - пояснили в Міноборони.

Управління преси та інформації закликає представників засобів масової інформації оприлюднювати виключно перевірені факти щодо діяльності оборонного відомства та Збройних сил України, отримані з офіційних джерел.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

132