Кандидат у президенти України від Партії регіонів Михайло Добкін заявив, що не виходить з виборчого процесу. Про це він сказав сьогодні під час зустрічі з міністром закордонних справ Великобританії Вільямом Хейгом, повідомляє прес-служба Харківської обласної організації ПР.

«Незважаючи на те, що ці вибори проходять, м'яко кажучи, в дуже незвичайних умовах, незважаючи на те, що немає рівних умов у всіх кандидатів для участі у виборах, на деякі території просто небезпечно приїжджати, я і мої колеги з ПР прийняли рішення не виходити з цієї виборчої кампанії, щоб не дати приводу оголосити ці вибори нелегітимними», - заявив Добкін.

Також він зазначив, що сьогодні в Україні разом із дійсно демократичними політичними партіями до влади прийшли відверті неофашисти. І вони своїми діями, своїми рішеннями не додають консолідації в наше суспільство, а навпаки - все більше й більше роз'єднують людей за географічною та етнічною ознаками.

«Військова операція не принесе успіху. Вона ще більше озлобить і зробить жорсткішими людей. Ми закликаємо усіх сьогодні до загальнонаціонального діалогу. Щоб зібрати представників усіх без винятку регіонів. Дати можливість усім висловитися і на підставі того, що буде висловлено, прийняти рішення, яке однаково сприйматиметься і на заході, і на сході нашої країни», - наголосив кандидат у президенти.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

171