В офісному центрі на вул. М. Раскової у Києві сталася стрілянина, повідомили Forum'у у відділі зв'язків з громадськістю столичного управління міліції.

Повідомлення про стрілянину в чергову частину Дніпровського райуправління надійшло вчора, 6 травня, близько 18.30.
«На місці було встановлено, що в ліфтовій кабіні між двома групами пасажирів виник конфлікт. У ході сварки один із чоловіків зробив кілька неточних пострілів з невстановленої травматичної зброї. Після того як ліфт зупинився, він з товаришами втік», - повідомили в міліції.

Двох постраждалих кур'єрів оглянув лікар. «Серйозних ушкоджень ніхто з чоловіків не отримав, зафіксовані кілька синців, що залишилися від куль з травматичної зброї», - уточнили в УМВС.

Від написання офіційної заяви в правоохоронні органи обидва постраждалих у категоричній формі відмовилися.

З місця події працівники міліції вилучили кілька предметів, схожих на залишки гумових куль, а також предмет, схожий на гумову кулю.

Цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт на термін до 200 годин, або виправними роботами терміном до одного року.

Ведеться розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

253