З початку проведення антитерористичної операції в східних областях України загинуло 14 військовослужбовців, у тому числі співробітників Служби безпеки України, поранення отримали 66 військових.

«Станом на вечір 6 травня кількість загиблих українських військовослужбовців з початку проведення АТО становила 14 осіб, ще 66 поранені», - повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на прес-центр СБУ.

У відомстві нагадали, що антитерористична операція на сході країни почалася в середині квітня.

«Почалася АТО в Слов'янську. Керує АТЦ СБУ України. Залучені сили з усіх силових підрозділів країни», - сказав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Як повідомляв ForUm, 5 травня внаслідок бойових дій під Слов'янськом загинуло четверо співробітників Міністерства внутрішніх справ України і військовослужбовець Національної гвардії.

Прес-служба Донецької ОДА повідомила, що 5 травня в ході проведення антитерористичної операції у Слов'янську одна людина загинула та ще 15 осіб були поранені.

Глава Служби Безпеки України Валентин Наливайченко заявив, що за останні дні в ході антитерористичної операції на сході України ліквідовано 30 озброєних прихильників федералізації.

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, в бою під Слов'янськом постраждало восьмеро силовиків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

312