За фактом підпалу офісу в Дніпропетровську розпочато кримінальне провадження, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю облуправління МВС.

За даними міліції, повідомлення про пожежу в приміщенні офісу, розташованого в житловому будинку, надійшло до Амур-Нижньодніпровського райвідділу в середу, 7 травня, о 02.30.

Співробітники міліції опитали місцевих жителів і з'ясували, що мешканці будинку почули звук розбитого скла і помітили полум'я у приміщенні офісу, розташованого на першому поверсі їхнього будинку, який наразі не працює.

 
 
Вони викликали пожежників та міліціонерів. За десять хвилин пожежу вдалося загасити. Весь перший поверх офісу загальною площею 15 кв.м. виявився пошкодженим полум'ям.

З місця події вилучено два фрагменти горловини пляшки, обмотаної тканиною, три предмети циліндричної форми (петарди), фрагмент пластикової пляшки зі слідами горіння, фрагмент скляної пляшки зі специфічним запахом.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна), яка передбачає позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Як повідомляють «Українські новини» з посиланням на власного кореспондента у Дніпропетровську, офіс належав депутату Верховної Ради від фракції Партії регіонів Олегу Царьову.

У міліції заявили, що нинішній власник приміщення встановлюється.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

580