На в'їздах в Івано-Франківську область міліція встановила 45 блокпостів, повідомляє СЗГ УМВС в області.

Як зазначили в міліції, щоб уникнути можливих суспільних провокацій на 45 блокпостах цілодобово чергуватимуть правоохоронці, рух посилено контролюватимуть не тільки даішники, але й працівники всіх спецпідрозділів міліції.

За словами начальника обласного УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області підполковника міліції Ярослава Ковальчука, в першу чергу працівники міліції звертають увагу на весь іногородній транспорт і транспорт, що прибуває з інших держав.

«У нас немає інформації, що на Прикарпаття їхатимуть бойовики, але можуть прибути провокатори. Радикально налаштовані громадяни можуть становити небезпеку для мешканців міста та області, тому правоохоронці вживають додаткових заходів, щоб забезпечити правопорядок», - зазначив він.

У міліції наголосили, що уникнути провокацій правоохоронцям допомагає і Самооборона Івано-Франківська. Активісти залучаються до чергування на стоп-контролях, а також патрулюють місто на власному автотранспорті. Якщо виявляють підозрілу машину, відразу ж повідомляють про це правоохоронцям.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

139