Підозрюваний у вбивстві футбольного вболівальника унітазом 23-річний Евертон Феліпе Сантана затриманий бразильською поліцією. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Інцидент стався в суботу після матчу другого дивізіону чемпіонату країни між клубами «Санта Крус» і «Парана», який пройшов у місті Ресіфі. Після зустрічі поруч зі стадіоном розгорілася бійка між уболівальниками, під час якої невідомий скинув унітаз із трибун стадіону. Унаслідок події загинув 26-річний Пауло Рікардо Гомес да Сільва, який, за підрахунками фізика Беральдо Нето, отримав удар силою, еквівалентною 350 кг.

«Він знав, що робив, визнав це, однак не зміг пояснити причини свого вчинку», - розповів адвокат підозрюваного. Представник Сантани повідомив, що його клієнт розкрив поліції імена вболівальників, які також брали участь в інциденті, передає «ИТАР-ТАСС».

Бразильський спортивний трибунал уже покарав футбольний клуб «Санта крус» проведенням двох матчів без глядачів за цю подію.

Співчуття родині загиблого висловила президент країни Ділма Русеф. «Країна, яка любить футбол, не може допустити жорстокості на стадіонах», - написала вона у своєму твіттері.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

408