Служба безпеки України разом з Управлінням державної охорони, а також з іншими підрозділами працює над гарантуванням безпеки проведення виборів президента і самих кандидатів. Про це, як передає кореспондент Forum'у, сказав на брифінгу голова Служби Безпеки України Валентин Наливайченко.

Він підтвердив, що в Луганську були висловлені погрози щодо кандидатів у президенти Петра Порошенка і Юлії Тимошенко. «Тоді спрацювали вчасно і дали можливість виїхати (кандидатам - Ред.) в інше місце і провести заходи не там, де могла би бути небезпека», - заявив Наливайченко.

Він також наголосив, що СБУ працює безпосередньо зі штабами головних кандидатів на пост президента.

«Всі загрози, які усно, в мережі Інтернет, плітками або реальною оперативною інформацією ми отримуємо, ми відпрацьовуємо і робитимемо це, щоб не відбулося жодної реальної загрози жодному із кандидатів у президенти. Ми не виділяємо ті чи інші прізвища, ми підтверджуємо, що робота налагоджена», - сказав він, додавши, що існує прямий зв'язок з людьми, які відповідають за безпеку конкретних кандидатів, і цьому питанню приділяється відповідна увага.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

390