За минулу добу в Сумській і Херсонській областях співробітники Держприкордонслужби двічі зазнали нападів.

Як повідомляє прес-служба відомства, учора вдень у населеному пункті Бачівськ, що в Сумській області, з метою заволодіння зброєю троє цивільних осіб скоїли напад на прикордонний патруль у складі двох дільничних інспекторів прикордонної служби.

«У ході фізичного протистояння, що виникло між правоохоронцями та чоловіками, старший прикордонного наряду був змушений зробити декілька попереджувальних пострілів з пістолета Макарова, після чого нападники намагалися втекти. Однак група реагування відділу «Сопич», яка прибула на допомогу, наздогнала і затримала їх на околиці села Бачівськ», - йдеться в повідомленні.

Порушників, які виявилися місцевими жителями, передали в Глухівський РВ УМВС України.

Крім того, учора вранці прикордонники відділу «Генічеськ» Бердянського загону затримали чотирьох українців, які їхали з материкової частини в Крим автомобілем «УАЗ».

«Під час перевірки на блокпосту біля села Стрілкове (район Арабатської стрілки) один із наших співвітчизників вискочив з машини і кинувся з сокирою на спільний наряд прикордонників і військових Збройних сил України. Офіцер ЗСУ зробив один попереджувальний постріл вгору й один у стегно правопорушника», - зазначили в Держприкордонслужбі.

Усіх мандрівників затримали.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

485