Провина за події в Одесі повністю лежить на нинішній владі України. Таку думку в коментарі Forum'у висловив нардеп від фракції КПУ Спиридон Кілінкаров.

«Все, що відбувається в нашій країні у період так званої виборчої кампанії, переходить усі межі людського розуміння. Винні у трагедії ті, хто сьогодні фактично своїми діями поставив країну на межу війни, турчинови і яценюки, тягнибоки і клички. Винні всі ті, хто спробував абсолютно незаконним шляхом прийти до влади й поставити Україну на поріг громадянської війни. Іншими словами, вся відповідальність повністю лежить на силовиках, виконавчої влади, політичних партіях, які підтримують цю владу. Подобається їм чи ні: вони від цього гріха не відмиються ніколи», - заявив він.

Кілінкаров також обурився заявами, що у протистояннях в нестабільних регіонах беруть участь завезені з РФ люди, а не українці. «Ми це чуємо вже не один день. Можу відповідально заявити, що в Луганській області не було затримано жодного громадянина РФ. Всі заяви на ток-шоу голослівні. Якщо ні - покажіть цих людей, хоч одну людину. Насправді у них нічого немає. Вони воюють проти власного народу, який не поділяє їхні політичні погляди», - вважає він.

«Можна по-різному ставитися до майбутнього нашої країни: унітарна буде Україна чи федеративна, у складі Митного союзу чи Європейського. Але це все не варте людських життів, жахливої картини в Одесі. Після цього вони мріють, що хтось запропонує вступити в ЄС? Забудьте!», - підсумував він.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

232