На посаді мера селища Коктебель поновлено Олексія Булигу. Про це сьогодні на апаратній нараді у Феодосійській мерії повідомив виконувач обов'язків мера Дмитро Щепетков, повідомляє «Кримінформ».

Він зачитав вирок суду від 14 березня 2014 року про скасування попереднього рішення про визнання Булиги винним у скоєнні злочину, а також закриття кримінального провадження у цій справі.

Щепетков також озвучив звернення депутатів коктебельської селищної ради до голови Ради міністрів Криму Сергія Аксьонова, в якому депутати просять погодити питання поновлення Булиги на посаді мера Коктебеля.

«У мене в руках - оригінал документа, тут підпис Аксьонова. Коментувати подію не буду, думаю, всі розуміють політичне забарвлення всього цього», - зазначив Щепетков, додавши, звертаючись до Булиги: «Вітаю вас з тим, що справедливість взяла гору».

Нагадаємо, у вересні 2013 року Феодосійський міський суд визнав винним голову селищної ради Коктебеля Олексія Булигу в порушення при передачі в оренду комунального майна (ч. 2 ст. 367 КК України) і засудив його до 3 років позбавлення волі. Засудженому пред'явили позов в розмірі 300 тис. грн за збитки при передачі комунального майна за заниженою вартістю. Апеляційний суд залишив вирок чинним.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

119