В результаті перекриття руху потягів на ділянках Лозова-Слов'янськ-Дружківка та Форпостна-Красний Лиман у напрямках Букіне-Ізюм-Харків і Тропа-Куп'янськ 14 пар пасажирських потягів формування Донецької залізниці змінили маршрут прямування.

Крім того, за даними прес-служби Донецької залізниці, скасовано 2 пари пасажирських потягів формування Південної залізниці.

Також скасовано 29 пар приміських потягів та 9 пар змінили маршрут прямування.

«У цій ситуації під час планування поїздки залізничним транспортом пасажирам варто звертатися за уточнюючою інформацією в залізничні каси та довідкові служби вокзалів, а також стежити за оголошеннями на вокзалах та станціях, де через гучномовний зв'язок проводиться регулярне інформування про зміни в графіку руху потягів», - йдеться в повідомленні.

Усім пасажирам, які звернулися в залізничні каси з приводу повернення проїзних документів на потяги, що змінили маршрут прямування, виплата здійснюється в повному обсязі без утримання штрафних санкцій і комісійних зборів.

Повернення посадкових документів, оформлених через інтернет та електронних проїзних документів здійснюється у квиткових касах, уточнили в прес-службі.

В ДЗ нагадали, що з 2 травня немає напруги в контактній мережі на ділянці Лозова-Слов'янськ-Дружківка, не працює пост електричної централізації на станції Слов'янськ та вокзал Слов'янськ, заблоковані колії на станції Форпостна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

191