Тих політиків, які зараз почали знімати свої кандидатури з виборів президента, важко назвати технічними. Такі висновки можна зробити зі слів голови Комітету виборців України Олександра Черненка.

«Технічні кандидати якраз не знімаються, вони виконуватимуть свою технічну функцію до кінця виборів. А знімаються ті, хто не хоче вносити розкол і розбрат серед кандидатів, які перебувають на цьому ж електоральному полі», - зазначає експерт.

Коментуючи рішення Наталії Королевської зняти свою кандидатуру, Черненко наголосив, що участь в цій президентській кампанії стала для неї хорошим стартом для політичної діяльності у майбутньому.

Голова КВУ також зазначив, що відмова від участі у президентських перегонах піде на користь не тільки виборам, але й самій Королевській. «Вона показала, що виражає інтереси південно-східного електорату, тому залишається з ним і не бере участі в перегонах як кандидат, який може зрадити своїх виборців», - вважає він.

Крім того, за словами Черненка, Королевська виявилася єдиною серед усіх кандидатів, хто привніс в кампанію соціальну складову і став її виразником: «Ніхто крім неї (Наталії Королевської, - ред.) не говорив про соціальні питання. Постійно йшла дискусія: розкол - не розкол, мир - війна, «свої» - «чужі».

Нагадаємо, Наталія Королевська подала в Центральну виборчу комісію заяву про зняття своєї кандидатури на виборах президента України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

325