ЦВК заблокувала доступ до бази даних Державного реєстру виборців у семи відділеннях ведення реєстру Донецької області та семи відділеннях Луганської області. Про це заявив заступник голови ЦВК Андрій Магера сьогодні під час прес-конференції.

«З урахуванням останніх подій у країні, ОВК була змушена закрити доступ до бази даних Державного реєстру виборців у семи відділеннях ведення реєстру в Донецькій області та семи відділеннях - у Луганській області. Загалом таких відділень 14», - сказав Магера.

Він також повідомив, що у 51 і 53-му округах в приміщеннях відповідних ОВК, за попередньою інформацією, перебувають озброєні люди, і зараз складно прогнозувати, як далі розвиватиметься ситуація, повідомляє «УНІАН».

Він також зазначив, що найбільш уразливими місцями на виборах Президента України 25 травня в Донецькій та Луганській областях, на його думку, будуть саме приміщення ОВК.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія України призупинила ведення державного реєстру виборців органами, створеними на території Криму та в Севастополі на період дії правого режиму на тимчасово окупованій території.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

631