У Донецькій області під контролем протестувальників перебуває обласна державна адміністрація, 8 міськвиконкомів, 4 міські відділи міліції та 3 підрозділи Служби безпеки України. Про це повідомляє сектор зв'язків з громадськістю облуправління МВС.

«Залишається захопленою Донецька облдержадміністрація, навколо будівлі протестувальниками зведені барикади. У Донецькому міськвиконкомі перебувають озброєні люди в камуфляжному одязі. Невідомі перебувають також на пропускному пункті та на всіх поверхах адміністративної будівлі. Робота міськвиконкому не блокується», - йдеться в повідомленні.

У штатному режимі, «але під наглядом протестувальників», працюють також міськвиконкоми Краматорська, Горлівки, Єнакієвого, Костянтинівки, Харцизька, Маріуполя та Макіївки.

Під контролем озброєних людей залишаються міськвідділи міліції і підрозділи СБУ в Слов'янську, Краматорську та Горлівці.

30 квітня о 03:00 група озброєних осіб захопила центрально-міський райвідділ Горлівського міськуправління міліції. «Невідомі увірвалися в будівлю, вивели особовий склад райвідділу надвір і забарикадувалися в приміщенні. Деталі події встановлюються», - повідомили в міліції.

На автошляхах області встановлено понад 20 блокпостів, найбільша їх кількість зосереджена у Слов'янську, Краматорську та Макіївці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

412