В.о. Президента України Олександр Турчинов заявляє, що основне завдання влади на сьогодні - не допустити розповзання терористичної загрози. Про це він заявив на нараді з головами облдержадміністрацій у Києві.

«Перше завдання, яке стоїть перед нами, перед главами адміністрацій, перед усією вертикаллю влади, перед силовими структурами, - не допустити розповзання терористичної загрози на інші регіони України. Сьогодні відбуваються спроби дестабілізувати ситуацію в Харківській, Одеській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській областях. Завдання атакувати ці регіони поставлено перед найманцями та диверсантами, і тому я наголошую: наше завдання - не допустити розповзання терористичної загрози в ці регіони, передусім у Харківську та Одеську області», - сказав Турчинов, повідомляє «УНІАН».

Він зазначив, що особисто контролюватиме, щоб проросійські активісти не проникли на Харківщину та Одещину.

Звертаючись до керівництва силових структур, Турчинов наголосив, що вони зобов'язані забезпечити спокійний відпочинок громадян на травневі свята. Разом із тим, за словами в.о. Президента, за даними розвідки, саме на травневі свята плануються спроби диверсій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

311