У Києві в зв'язку з підготовкою до опалювального сезону 2014-2015 років фахівці ПАТ «Київенерго» тимчасово призупинили постачання гарячої води на Відрадному та Академмістечку.

Як повідомляє прес-служба КМДА, випробування триватимуть з 29 квітня до 13 травня.

Так, роботи проводять в частині Солом'янського району на мережах від районної котельні «Відрадний», яка обслуговує житловий масив Відрадний.

Випробування теплових мереж на Відрадному проходитимуть в межах проспекту Космонавта Комарова, Відрадного, бульвару Івана Лепсе, а також вулиць: Академіка Білецького, Борщагівської, Миколи Василенка, Виборзької, Гарматної, Героїв Севастополя, Михайла Донця, Машинобудівної, Метробудівської, Новопольової, Суздальської, Василя Чумака, Миколи Шепелєва, Генерала Тупикова, Героїв Севастополя, Бориславської, Академіка Каблукова, Качалова, Ніжинської, Академіка Стражеска.

Одночасно проводитимуть гідравлічні випробування фахівці енергопостачальної компанії і в частині Святошинського району на мережах від районної котельні «Центральна», яка обслуговує житловий масив Академмістечко.

Випробування теплових мереж на Академмістечку проводитимуть в межах бульвару Академіка Вернадського, проспекту Академіка Палладіна, провулка Приладного, а також вулиць: Миколи Краснова, Біличанської, Академіка Крижанівського, Генерала Наумова, Ірпінської, Феодори Пушиної, Семашка, Серпової, Василя Стуса, Яснополянської.

Гідравлічні випробування проводитимуть з квітня по вересень поетапно в окремих мікрорайонах столиці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

274