Міліція проводить перевірку за фактом зриву зустрічі з кандидатом у президенти України, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Херсонській області.

За даними УМВС, у понеділок, 28 квітня, до чергової частини Комсомольського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що в аеропорту «Херсон», розташованому в Чорнобаївці зібралося майже 150 громадян, які очікували на приліт одного з кандидатів у президенти України.

«Встановлено, що о 08:20 під час приземлення літака відомча охорона аеропорту не завадила активістам зайти на територію, а також заїхати легковим автомобілям і заблокувати в'їзд у зону висадки пасажирів», - йдеться в повідомленні.

Через півгодини літак полетів у зворотному напрямку. Після цього активісти розійшлися і залишили територію аеропорту.

 
 
Охорону громадського порядку забезпечували 20 співробітників міліції. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальне провадження за ст. 279 (Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства) Кримінального кодексу України.
 
Як повідомляє прес-служба херсонського управління Партії регіонів, кандидат у президенти України Михайло Добкін не зміг приїхати до Херсона з передвиборним візитом».
 
Його прибуття очікувалося о 8.30 в Херсонському аеропорту.
 
«За півгодини до зазначеного часу в аеропорту зібралися представники Самооборони, «Правого сектора» та Автомайдану. Біля входу в будівлю аеровокзалу з ними спробував поспілкуватися колишній голова Херсонської облдержадміністрації Микола Костяк, нині голова обласної організації ПР. Діалогу не вийшло. Представники зазначених організацій скандували різні гасла, причому частина з них рясніли нецензурними словами. Через кілька хвилин «спілкування» представник «Правого сектору» залив зеленкою сорочку Кістяка», - йдеться в повідомленні.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

332