У Київській області населення на майбутніх президентських виборах підтримає, у своїй більшості, Юлію Тимошенко, а Петро Порошенко - перебуває на другому місці рейтингу, замикає ж трійку лідерів Олег Ляшко.

Сьогодні, 28 квітня, відбулася прес-конференція Громадського об'єднання «Право народу», на якій були оприлюднені результати соціологічного опитування в Київській області на тему: «Електоральні настрої населення Київської області на майбутніх виборах президента України 25 травня 2014».

Не визначилися щодо своїх політичних уподобань на майбутніх виборах 5,13 % опитаних, пише «УРА-Інформ».

У соціальному опитуванні взяло участь 1000 осіб віком від 18 років по всій області, а це 9 виборчих округів. У першому турі лідера партії ВО «Батьківщина» підтримали 36,33 % опитаних, Порошенка П. О. - 26,32 %.

На запитання «За кого ви ніколи не проголосували б» відповідь більшості була такою: Царьов О.А. - 36,33 % , за ним йде Добкін М. М. - 26,32 % , а трійку лідерів народної антипатії замкнув комуніст Симоненко П . М. з результатом 9,24 %.

В ході соціологічного опитування було визначено основні меседжі про Юлію Тимошенко та Петра Порошенка. Так, дії лідера «Батьківщини» підтримуються населенням у боротьбі з олігархічними кланами. Також Тимошенко підтримують у боротьбі з корупцією в Україні та у спробах забезпечити територіальну цілісність держави. Водночас Порошенка звинувачують у збільшенні статків у період правління Януковича вдвічі, а також у роботі в уряді Азарова на посаді міністра економіки. Серйозний негатив викликає і те, що він є одним із засновників Партії регіонів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

285