У селі Михайлівська Рубежівка Київської області невідомі обстріляли маршрутне таксі, внаслідок чого постраждало троє людей.

Як повідомляє ГУ МВС України в Київській області, повідомлення про подію надійшло до чергової частини Києво-Святошинського районного відділу міліції о 7.40.

«На місце події прибули слідчо-оперативна група, експертно-криміналістична та кінологічна служба. Правоохоронці з'ясували, що невідомі особи прибули на трьох автомобілях без номерних знаків на кінцеву зупинку громадського транспорту, після того як зробили постріли з невстановленої зброї, зникли в невідомому напрямку», - йдеться в повідомленні.

Внаслідок події троє чоловіків, які перебували в маршрутному автобусі, отримали тілесні ушкодження. Постраждалі доставлені в найближчий травмпункт. Зараз їхньому здоров'ю нічого не загрожує.

Для встановлення місця перебування та затримання підозрюваних Головним управлінням МВС України в Київській області введено оперативний план «Сирена». Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

543