Россільгоспнагляд заявив про виявлення неякісної м'ясної та молочної продукції з України. Про це йдеться в повідомленні Россільгоспнагляду.

Згідно з повідомленням російського відомства, під час моніторингу в партії сиру, що надійшла до Росії з України, виробленого ПАТ «Баштанський сирзавод», сухого знежиреного молока виробництва підприємства ТОВ «Моліс», сухої молочної сироватки виробництва ТОВ «Техмолпром», сухого знежиреного молока, сирів в асортименті, сухої молочної сироватки, вироблених підприємством ПАТ «ЗМК», були виявлені антибіотики.

«Це є порушенням ветеринарно-санітарних вимог Митного союзу і Росії», - заявили у відомстві.

«У зв'язку з первинним виявленням порушень, Россільгоспнагляд вводить режим посиленого лабораторного контролю за продукцією цих підприємств, а також просить ветеринарну службу України провести розслідування щодо встановлення причин наявності антибіотиків у продукції цих підприємств та вжити заходів щодо забезпечення постачання продукції, що відповідає ветеринарно-санітарним вимогам та нормам Митного союзу і Росії», - сказано в повідомленні.

Крім того, у мороженої яловичини, виробленої ТОВ «Свіженька», виявлено мезофільні аеробні і факультативно-анаеробні мікроорганізми. У зв'язку з цим Россільгоспнагляд вводить режим посиленого лабораторного контролю за продукцією підприємства.

Нагадаємо, раніше Росія забракувала 60 тонн української картоплі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

686