Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 18 по 25 квітня.

«Вона поводиться, як озброєний до зубів гангстер. Але настають часи, коли по зубах все ж дадуть», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про дії Росії щодо України.

«Головна трагедія для Путіна - розпад радянської імперії», - Президент України (2005-2010) Віктор Ющенко про президента Росії Володимира Путіна.

«Як Китай повернув Гонконг, так само і Україна, настане час, поверне Крим», - нардеп, кандидат у Президенти Сергій Тігіпко про повернення Криму Україні.

«Виявилося, що у нас під куполом зібралися одні російські «шістки» та агенти Кремля», - нардеп, кандидат у Президенти Олег Ляшко про депутатів Верховної Ради.

«Світ ще не забув Другу світову війну. Росія хоче почати вже третю світову», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає, що РФ хоче розв'язати третю світову війну.

«Війна, нав'язана Україні, стане кінцем вашого режиму», - кандидат у Президенти Юлія Тимошенко про президента РФ Володимира Путіна.

«Я був у Росії: думав про себе, аналізував, визнавав окремі помилки і каявся», - регіонал Володимир Олійник про те, що останні два місяці перебував у РФ.

«Досить прикривати власну нерішучість і непрофесіоналізм порожньою балаканиною. Інакше неконтрольована, пущена на самоплив, ситуація розростеться «раковою пухлиною» - і лікувати її буде пізно», - нардеп, кандидат у Президенти Олег Ляшко про недопущення розколу України.

«Ті, хто лякають, що в'їдуть в область на танках, думають, що після цього все буде, як раніше - беззаконня, корупція, свавілля влади. Як раніше вже ніколи не буде», - глава Запорізької ОДА Валерій Баранов про тих, хто намагається дестабілізувати ситуацію в області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1023