Вчора, 24 квітня, близько 14.40 в чергову частину лінійного відділу на станції Слов'янськ надійшло повідомлення від машиніста вантажного потяга про те, що на 22 кілометрі перегону «Кожушко-Славкурорт» невідомими особами, за допомогою сторонніх предметів, заблоковані залізничні колії основного напрямку руху, повідомляє СЗГ УМВС на Донецькій залізниці.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка не виявила сторонніх предметів на коліях, які заважали нормальній роботі транспорту. Але затримка вантажного потяга склала 19 хвилин.

«Спроба блокування викликає тривогу, адже будь-які неузгоджені й несанкціоновані дії на території залізниці можуть призвести до непоправного і загрози життю та здоров'ю людей, як пасажирів, так і осіб, які займаються блокуванням. Залізниця завжди залишається зоною підвищеної небезпеки, про що неодноразово повідомлялося в засобах масової інформації», - йдеться в повідомленні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 279 Кримінального Кодексу України (блокування транспортних комунікацій). Транспортна міліція нагадує, що вчинення цього правопорушення передбачає кримінальне покарання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

354