Помічник президента РФ Юрій Ушаков не виключив, що консультації РФ, ЄС і України щодо постачання газу можуть відбутися найближчим часом.

«Найближчими днями, я так вважаю», - зазначив Ушаков, відповідаючи на запитання журналістів про те, коли такі консультації можуть відбутися, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Він нагадав, що у п'ятницю відбулася телефонна розмова між президентом Росії Володимиром Путіним і канцлером ФРН Ангелою Меркель, в ході якої ця тема була порушена. «З обох сторін була підкреслена важливість якнайшвидшого проведення цих консультацій», - сказав представник Кремля, додавши, що Росія до такої розмови готова.

Нагадаємо, 23 квітня Продан заявив, що чотиристоронні газові переговори за участю представників Європейського Союзу, України, Росії і Словаччини, проведення яких було заплановано на 24 квітня у Братиславі, не відбудуться.

Раніше Продан заявляв, що газові переговори можуть відбутися 24 квітня у Братиславі. За його словами, з відповідною пропозицією виступила російська сторона і Єврокомісія.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

229