Сьогодні, 25 квітня, на аеродромі в Краматорську (Донецька область) вибухнув військовий вертоліт Мі-8, повідомляє Управління преси та інформації Міністерства оборони України.

За попередньою версією, вибух стався внаслідок обстрілу з гранатомета, постраждалих немає.

На місці працює слідча комісія.

«Керівництво Міноборони і Генштабу Збройних сил України вкотре закликає громадян не брати участі в провокаційних та інших протиправних діях з метою підтримки діяльності диверсійно-розвідувальних груп ЗС РФ на території східних областей України», - підкреслили у відомстві.

Також керівництво оборонного відомства нагадало, що під час виконання завдань у рамках антитерористичної операції військовослужбовці мають право застосовувати зброю.

Як раніше повідомляв ForUm, у середу, 23 квітня, Кабінет Міністрів відновив активну фазу антитерористичної операції (АТО) на сході України.

У четвер, 24 квітня, в ході проведення антитерористичної операції підрозділи Міністерства внутрішніх справ та Міністерства оборони України деблокували і знищили 3 блокпости незаконних збройних формувань у північно-східній частині Слов'янська. Знищено 5 терористів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

323