Сьогодні під час спілкування глави Національного банку України Степана Кубіва з позичальниками, які прийшли під будівлю Центробанку з вимогами реструктуризувати борги через валютні коливання, у нього кинули яйця, передає кореспондент Forum'у.

Після інциденту невідомого чоловіка середніх років затримали представники самооборони Майдану і повели в Жовтневий палац. При цьому «самооборонці» спробували заборонити журналістам знімати те, що відбувається. Міліції на місці проведення акції не було видно.

 
 
Нагадаємо, сьогодні під НБУ відбулася акція протесту. Власники довгострокових валютних кредитів вимагали від НБУ реструктуризації боргів. До будівлі Центробанку прийшли позичальники з довгостроковими іпотечними та автомобільними кредитами, які опинилися в складній ситуації через валютні коливання.

На акцію прийшло багато молодих сімей з дітьми, які взяли валютну іпотеку. Але зараз, за їхніми словами, їм погрожують забрати квартиру, а в нинішніх умовах розрахуватися з боргами можливості у них немає.

Валентина Дудко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

343