Верховна Рада сьогодні розгляне питання порядку денного без ухвалення рішень через брак голосів. Про це, як передає кореспондент Forum'у, з трибуни парламенту заявив виконувач обов'язків президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов.

Він зробив заяву після того, як депутати не змогли через відсутність голосів включити до порядку денного жодне із запланованих питань.

«Парламент не готовий сьогодні ухвалювати серйозні рішення. Не розумію. Це, напевно, свята впливають на депутатів, які не можуть сконцентруватися, зібратися і прийти виконувати свої конституційні обов'язки, тому у мене пропозиція: щоб заощадити наш час і кошти платників податків, розглянемо запропоновані питання без ухвалення рішень», - сказав спікер.

За його словами, наступного разу, коли Рада збереться у повному складі, будуть ухвалені рішення щодо порядку денного.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада не підтримала дострокове припинення депутатських повноважень першого віце-прем'єр-міністра України Віталія Яреми, а також глави Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренка. За дострокове припинення повноважень Яреми проголосували всього 178 нардепів, Бондаренка - 184.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

244