Сьогодні, 24 квітня, кандидат у президенти України Ренат Кузьмін заявив, що віце-президент США Джо Байден зробив дуже важливий посил для сходу України.

«Якщо ви мене чуєте, я хотів би звернутися до східних регіонів України, де багато людей сьогодні занепокоєні тим, що відбувається, - сказав Байден, виступаючи в Києві, і додав: - Я хочу, щоб ви знали, я спілкувався з керівниками країни і говорив, що вони зобов'язані слухати вас. Позиція всіх однаково має враховуватися у реформуванні держави».

«Байден передав сходу дуже важливі слова про те, що нинішня українська влада повинна почути жителів Донбасу», - зазначив Кузьмін.

За словами кандидата в президенти, він підтримує заяву віце-президента США, що позиція всіх жителів країни має однаково враховуватися у реформуванні держави, пише from.ua.com.

Кузьмін наголосив, що, тільки слухаючи всіх громадян, можна зрозуміти, як рухатися далі.

Тижнем раніше він ініціював створення Комісії Національного Примирення, до складу якої повинні увійти представники всіх регіонів України та міжнародні експерти.

«Треба покликати туди всіх шанованих людей із регіонів, депутатів, якщо їм довіряють. Запросити міжнародних експертів, представників Європарламенту, США та Росії. Потрібно прийняти рішення, як рятувати країну», - додав Кузьмін.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

221