Предстоятель Української Православної Церкви Патріарх Філарет для підтримки боєздатності прикордонних підрозділів подарував і відразу освятив патрульний автомобіль та 43 комплекти спорядження та екіпіровки.

Як повідомляє Відділ взаємодії із ЗМІ Державної прикордонної служби України, вони будуть спрямовані прикордонникам окремого відділу прикордонної служби Південного регіонального управління юстиції Одеської області.

 
 
Транспорт і спорядження було придбано коштом Київської Патріархії Української Православної Церкви.

За словами Патріарха Філарета, УПЦ КП уже перерахувала більше мільйона гривень на рахунок Міністерства оборони України, а також не перестає матеріально допомагати місцевим військовим частинам як на Херсонщині, так і на східних ділянках кордону нашої держави.

Також священнослужителі та віряни Київського Патріархату налагодили на місцях постійну духовну опіку (діють тимчасові православні храми).

Присутній на заході в.о. директора Департаменту персоналу Адміністрації Держприкордонслужби Юрій Облаухов висловив Патріарху Філарету слова подяки за надану допомогу і запевнив, що прикордонники гідно виконуватимуть поставлені перед ними завдання з охорони державних кордонів України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

799