Концерн РРТ спільно зі Службою безпеки України вжитими заходами забезпечили вимкнення з ефіру несанкціонованого мовлення російських телевізійних каналів, яке почалося після захоплення озброєними людьми радіотелевізійної передавальної станції міста Краматорськ, повідомляє прес-служба концерну.

«Після звернення Концерну РРТ до СБУ та енергопостачальної організації зазначена передавальна станція була знеструмлена. Через неможливість забезпечення несанкціонованого мовлення російських каналів загарбники залишили об'єкт», - йдеться в повідомленні.

Після перевірки і гарантування спеціалізованими підрозділами МВС та Міноборони безпечного доступу на РТПС міста Краматорськ технічному персоналу будуть вжиті заходи для якнайшвидшого вимкнення трансляції українських телевізійних каналів та проведено аналіз завданої шкоди.

Як раніше повідомляв ForUm, 17 квітня російські військові захопили РТПС міста Краматорськ, вимкнули з ефіру українські канали і на їхніх частотах вивели в ефір російські.

18 квітня співробітникам КРРТ у Краматорську спільно з СБУ вдалося вимкнути мовлення російських каналів, озброєні особи залишили об'єкт. Однак після цього радіотелевізійну передавальну станцію в Краматорську знову захопили озброєні особи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

702