Нацизм і незалежна преса - несумісні. Про це кандидат у президенти України, народний депутат Олег Царьов написав сьогодні на своїй сторінці у Фейсбук.

«Всі знають: нацизм і незалежна преса - несумісні. Точно так само несумісні брехлива пропаганда і свобода слова. Не один місяць ми бачимо, як на людей, які протестують на південному сході, «влада» виливає потоки бруду. Мовляв, вони і сепаратисти, і терористи...», - зазначив політик.

«Ми дожилися, що людям забороняють знати альтернативну точку зору на ситуацію, вимикають російські канали. Дезінформація стала інформаційною політикою Турчинова і Ко. Останнє рішення парламенту з цієї ж серії. ВР затвердила поправки до Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» щодо дострокового припинення повноважень членів ради. Парламент, по суті, підпорядкував її діяльність Адміністрації Турчинова. Неважко здогадатися, що буде далі. Скоро режим почне вводити цензуру, розправлятися з неугодними ЗМІ. Вони будуть труїти інтелігенцію і журналістів, знищувати громадянське суспільство як таке!» - впевнений Царьов.

«На прикладі ганебного побиття голови НТКУ Олексія Пантелеймонова, ми вже побачили, що таке «свобода» в редакції київського майдану», - підкреслив він.

Як відомо, минулого понеділка кандидат у президенти України Олег Царьов був спочатку блокований численними представниками самооборони Майдану в будівлі телестудії ICTV під час його участі в передачі «Свобода слова». А потім був ними жорстоко побитий і доставлений серед ночі в ГПУ. Зазначений факт, коли вперше в історії України зазнав нападу кандидат у президенти, був офіційно засуджений Генеральним секретарем ООН. Варто зазначити, що ніхто з нападників затриманий органами правопорядку не був, тоді як Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти самого нардепа за те, що «висловив публічні заклики до зміни територіальної цілісності України шляхом її федералізації...»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

354