У риториці кандидатів у президенти кримська проблематика несправедливо відійшла на другий план. Таку точку зору висловив політолог Володимир Фесенко.

«Зрозуміло, що через об'єктивні причини не всі жителі Криму зможуть голосувати на президентських виборах. Але там залишаються громадяни України, про яких країна не повинна забувати», - сказав він.

За словами Фесенка, політик має думати не тільки про вибори і виборців, але й про всіх громадян України, в тому числі і про кримчан. «Справжній політик, серйозний кандидат у президенти, повинен думати про всіх громадян України, а не тільки про виборців. У тому числі і тих, хто зараз опинився в такій складній соціальній та правовій ситуації», - зазначив експерт.

Коментуючи поїздку в Крим одного із кандидатів, Наталії Королевської, політолог назвав це кроком відповідального політика. «Зараз про Крим стали забувати несправедливо. І в цьому плані Наталія Королевська дійсно діє, як відповідальний політик. Тому що треба думати про Крим і про наших громадян, які проживають у Криму, у яких зараз там дуже серйозні проблеми, в тому числі й соціальні», - підкреслив він.

Фесенко додав - незважаючи на те, що не всі кримчани голосуватимуть, їхні проблеми все одно треба вирішувати: «Тому я можу тільки вітати сам факт такої поїздки (Королевської в Крим. - Ред.), прагнення на місці розібратися з ситуацією і допомогти у вирішенні тих проблем, які зараз виникають у багатьох українських громадян, що проживають на території Криму».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

290