Радіотелевізійну передавальну станцію в Краматорську знову захопили озброєні особи. Про це повідомляє прес-служба Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення.

«Російські військові через резервне введення відновили електропостачання і здійснюють заходи щодо увімкнення російських каналів на українських частотах. Увімкнення трансляції російських телеканалів і переналаштування обладнання відбувається силами та засобами технічних фахівців, які прибули з російськими військовими», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що співробітники станції чекали прибуття підрозділів МВС та Міноборони, які повинні були забезпечити охорону й оборону об'єкта, але цього не сталося.

У КРРТ додали, що під час другого захоплення РТПС Краматорська на території об'єкта технічного персоналу Концерну не було.

Нагадаємо, 17 квітня російські військові захопили РТПС міста Краматорська, вимкнули з ефіру українські канали і на їхніх частотах вивели в ефір російські.

18 квітня співробітникам КРРТ у Краматорську спільно з СБУ вдалося вимкнути мовлення російських каналів, озброєні особи залишили об'єкт.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

311