У Краматорську від загарбників звільнили радіопередавальний центр і забезпечили вимкнення з ефіру несанкціонованого мовлення російських каналів. Про це повідомляє Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення.

«Концерн РРТ спільно зі Службою безпеки України вжитими заходами забезпечили вимкнення з ефіру несанкціонованого мовлення російських телевізійних каналів, яке почалося після захоплення російськими військовими радіотелевізійної передавальної станції м. Краматорськ (с. Ясногорка, вул. Кірова 699).

У концерні зазначили, що 17 квітня російські військові захопили РТПС міста Краматорськ, вимкнули з ефіру українські канали і на їхніх частотах вивели в ефір російські.

Після звернення Концерну РРТ в СБУ та енергопостачальну організацію станція була знеструмлена.

«Через неможливість забезпечення несанкціонованого мовлення російських каналів загарбники залишили об'єкт», - зазначили в концерні.

Після перевірки і забезпечення спеціалізованими підрозділами МВС та Міноборони безпечного доступу на РТПС міста Краматорська технічного персоналу, повинні увімкнути трансляцію українських телевізійних каналів і провести аналіз завданих збитків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

270