Народний депутат від ВО «Батьківщина» Андрій Павловський обурений тим, що нардепи від фракції «УДАР» витягують свої картки з системи «Рада» під час важливих голосувань. Про це, як передає кореспондент Forum'у, він заявив парламентським журналістам.

За його словами, коли сьогодні ВР розглядала законопроекти щодо Києва, нардепи від фракції «УДАР», щоб не брати участь в голосуваннях, забирали своїх картки з системи «Рада».

«Вони витягають картки. Не хочете підтримувати - голосуйте проти. Кого ви обманюєте?» - обурився він.

На думку Павловського, на стан коаліції накладається виборча кампанія, як президентська, так і мера Києва та депутатів Київради.

«УДАР», коли дійсно потрібно приймати важливе, але непопулярне рішення, займає позицію «нас тут не було». Вони хочуть, щоб вся відповідальність покладалася на Олександра Турчинова, Арсенія Яценюка і «Батьківщину», - сказав він.

У той же час Павловський вважає, що «УДАР» не виходитиме з парламентської коаліції. «Не думаю, що коаліція посиплеться. Сподіваюся, всі розуміють, що ми перебуваємо фактично на межі війни з РФ, і це стримуватиме від виходу з коаліції або певних заяв», - підсумував він.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

198