Державний департамент США рекомендує своїм громадянам відкласти нетермінові поїздки в Україну, а також скасувати всі поїздки на схід України та в Крим.

«Державний департамент попереджає американських громадян: відкласти всі незначні поїздки в Україну. Крім того, Державний департамент просить американських громадян відкласти всі поїздки до кількох областей України, в тому числі Кримського півострова і східних районів Харкова, Донецька і Луганська через присутність російських збройних сил у Криму та на східних кордонах України», - йдеться в повідомленні Держдепу, опублікованому на сайті посольства США в Україні.

У Держдепі наголосили, що ситуація в Україні непрогнозована і може швидко змінитися. «Громадянам США по всій Україні варто уникати натовпу і бути готовими залишатися у приміщенні протягом тривалого періоду часу», - йдеться в повідомленні, передає «Інтерфакс-Україна».

Держдеп також закликає громадян США, які їдуть або проживають в Україні, уважно оцінювати ризики для своєї безпеки, зокрема, в Криму та східних областях (Донецькій, Луганській та Харківській).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

161