Більш як 50 осіб, що здійснювали штурм маріупольського батальйону внутрішніх військ, затримані, є постраждалі з боку протестувальників, повідомили в прес-службі внутрішніх військ МВС України.

Так, спільними діями військовослужбовців внутрішніх військ та працівників міліції було відбито напад на військову частину.

 
 
 
За версією ВВ, 16 квітня близько 20:00 приблизно 300 людей почали штурмувати військову частину внутрішніх військ з вимогою віддати зброю. Протягом декількох годин чисельність людей навколо частини збільшилася вдвічі. З боку протестувальників летіли пляшки з горючою речовиною, лунали постріли. Близько 23:00 до звільнення військової частини приєдналися працівники міліції Маріуполя.

«Угрупування МВС було підкріплене спецназом «Омега». Були підключені вертольоти. Наразі СБУ разом із міліцією документують факти», - заявив міністр внутрішніх справ Арсена Авакова.

 
 
За його словами, серед службовців МВС втрат немає. За попередніми даними серед бойовиків, які нападали, - 3 убитих, 13 поранених, 63 затриманих. Вилучено зброю, засоби зв'язку і телефони російських операторів. Йде встановлення осіб затриманих нападників.

За даними місцевих ЗМІ, внаслідок протистояння у Маріуполі між правоохоронцями і сепаратистами загинуло четверо людей

Нагадаємо, 16 квітня о 20:30 невідомі почали штурм військової частини МВС № 3057 у Маріуполі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

533