У Донецькій області створюються батальйони патрульної служби міліції особливого призначення «Донецьк-1», «Донецьк-2» та «Артемівськ». Про це повідомляє ГУ МВС в Донецькій області.

«З метою належного забезпечення прав та свобод громадян, захисту суспільства від злочинних посягань, охорони громадської безпеки в структурі Головного управління МВС України в Донецькій області створюються батальйони патрульної служби міліції особливого призначення «Донецьк-1», «Донецьк-2» та «Артемівськ», куди на посади рядового і молодшого начальницького складу запрошуються цивільні особи з числа добровольців», - йдеться в повідомленні.

У міліції зазначили, що кандидати на службу до створених стройових підрозділів повинні відповідати таким вимогам: громадянство України, вік від 19 до 35 років, повна загальна середня освіта, проходження служби у Збройних силах України.

«Перевага надається тим, хто пройшов дійсну строкову службу в Збройних силах України, має спортивні досягнення і хорошу фізичну підготовку», - зазначили в ГУ МВС області.

Крім того, для зарахування в батальйони при собі потрібно мати паспорт громадянина України, військовий квиток, Трудову книжку, документ про освіту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

612