Парламентаріям необхідно відмовитися від піару і робити все для стабілізації ситуації в країні. Таку думку в коментарі кореспондентові Forum'у висловив народний депутат Сергій Лабазюк.

«Якщо не буде загальних цілей, ідей, від того, хто будуть 450 депутатів, з якими прізвищами, нічого не зміниться. Необхідно працювати спільно, без піару, без думки, що потрібно готуватися до виборів. Адже як тільки кожен почне думати, що треба працювати на виборця, одному на Західній Україні, іншому на Східній, - результату не буде», - сказав він.

Парламентарій підкреслив, що в Україні потрібно сьогодні вирішувати багато вкрай важливих питань, зокрема економічних, а також щодо ситуації на південному сході.

У той же час депутат згоден, що президентська кампанія впливає на роботу парламенту загалом і більшості зокрема. «Так було завжди, так є і так буде, нікуди від цього не дітися», - сказав він.

Лабазюк також підкреслив, що важливо, щоб після президентських виборів, які обов'язково відбудуться, переможці і переможені гідно прийняли результати. «В першу чергу хочу вірити, що вибори не зірвуться, адже є кандидати, що зацікавлені у зриві. Нам потрібна легітимна влада. І ми розуміємо, що карта розігрується між Юлією Володимирівною та Петром Олексійовичем. Якщо вистачить мудрості, що хтось із них буде президентом, а хтось буде працювати в команді, ми отримаємо можливість поліпшувати ситуацію в країні. Якщо знову почнуть класти один одному палки в колеса, ми отримаємо 2004 рік», - резюмував він.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

113