Нинішня коаліція повторить долю більшості «БЮТ» плюс НУ-НС, яка розкололося. Таку думку висловив кореспонденту Forum'у депутат від Партії регіонів Андрій Пінчук.

«Якщо оцінювати ситуацію кулуарно, то коаліція вже повторила долю «БЮТ» плюс НУ-НС. Існує наявність різних поглядів, проблеми з кадровими питаннями, відсутність загальних підходів, неузгодженість дій. Видно, що хтось перетягує ковдру на себе. До того ж, на вибори виходять три кандидати, два з яких Юлія Тимошенко і Петро Порешенко - реальні суперники. Звичайно, буде боротьба», - сказав він.

Пінчук підозрює, що в ході кампанії зіллється багато інформації, яка «не підвищуватиме рейтинг конкурента».

Між тим, він вважає, що після президентських виборів формат коаліції повинен змінитися: до більшості мають увійти представники південного сходу країни.

«Так було б краще... Адже головне - не політичні рейтинги та амбіції, а цілісність, об'єднання країни хоча б у цих межах», - сказав він, додавши, що на сьогодні реально керують країною представники однієї політичної сили - ВО «Батьківщина».

Пінчук застеріг політиків від спроб зірвати президентські вибори в Україні. «Зірвати вибори цікаво тільки тій політичній силі, яка тримає все у своїх руках. Але поки у нас немає обраного президента, немає людини, яка взяла би на себе відповідальність за вихід країни з кризи», - підсумував депутат.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

122