У Сумах невідомі напали на головного редактора газети «Панорама» Євгена Положія, повідомляє ВЗГ ГУ МВС у Сумській області.

Про те, що біля власного будинку жорстоко побили Положія в чергову частину міліції повідомила його дружина. На місце події відразу виїхав начальник обласного УМВС полковник міліції Анатолій Ричкаль, його перший заступник, в.о. начальника Сумського міського відділу міліції, слідчо-оперативні групи УМВС області та міськвідділу міліції. Залучили і кінолога зі службовим собакою.

Медики оглянули потерпілого і констатували у нього численні забиття, підозрюють і перелом руки.

Сам Положій пояснив, що близько 22.00 він повертався додому, а коли вийшов із власного автомобіля, на нього напали двоє невідомих, які без жодних пояснень почали бити, після чого зникли в невідомому напрямку.

Сьогодні міліція вживає всіх заходів, аби встановити особи нападників. Правоохоронці не виключають, що побиття журналіста пов'язане з його професійною діяльністю. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 КК України. Хід розслідування перебуває на особистому контролі начальника УМВС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

272