Президентська кампанія накладає відбиток не тільки на парламент, а й на ситуацію в країні в цілому. Таку думку в коментарі висловив народний депутат від «УДАРу» Сергій Куніцин.

Відповідаючи на запитання, чи вистоїть парламентська більшість в умовах проведення президентської кампанії, політик сказав: «Безумовно, на все накладає відбиток президентська кампанія. Абсолютно очевидно, що якою б коаліція не була, у неї різні кандидати в президенти. Був би єдиний - була б інша історія. До того ж у мене є відчуття, що конкретні товариші, як ззовні, так і зсередини роблять все, щоб зірвати президентські вибори».

Депутат також додав, що після проведення президентських і низки місцевих виборів, у тому числі в столиці, Україна отримає легітимну владу, з якої всі будуть рахуватися.

Куніцин також не розуміє, чому Юлія Тимошенко була присутня на засіданні РНБО. «Я не розумію, що вона там робить. Так, «Батьківщина» - потужна партія, але є конституційний порядок, закон про РНБО і коло певних осіб, які мають право бути присутніми на засіданні. За всієї моєї поваги до Юлії Володимирівни вважаю, що цим вона підставляє ситуацію», - підкреслив він.

Також політик зазначив, що ситуація на сході України може підігріватися для можливості запровадити надзвичайний або військовий стан, тим самим зірвати вибори Президента. «Так, моє глибоке переконання, що дехто з тих політиків, які можуть реально програти президентську кампанію, роблять все, щоб запровадити надзвичайний стан і тоді вибори не відбудуться і декому добре буде», - обурився він.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

151