Парламентська більшість використовує трибуну Верховної Ради як передвиборний майданчик і більше з'ясовує стосунки між собою, ніж вирішує проблеми держави. Про це, як передає кореспондент Forum'у, у коментарі кореспондентові Forum'у заявила народний депутат від фракції Партії регіонів Олена Бондаренко.

«Це їхнє улюблене заняття і потрібно визнати їх першість у частині піару. Ці люди дійсно вміють багато говорити», - сказала вона.

У той же час Бондаренко не бачить наразі можливості для переформатування парламентської більшості. «Щоб говорити про переформатування і входження ПР в якусь коаліцію, потрібно розуміти, навколо чого об'єднуватися», - заявила вона.

Депутат зазначив, що сьогоднішня більшість дійсно ледве знаходить голоси для ухвалення рішень у парламенті. «Мене це дивує. Вони мають майже 300 голосів, але тим не менш приходять майже на кожне засідання фракції ПР за підтримкою, за голосами. Це і Іванчук, і Кужель, всіх ми бачили на нашій фракції. Але поки парламентська більшість не винесла ідеї, яка б об'єднала нас із ними, а наші ініціативи уповільнюються», - додала вона.

Розкритикувала Бондаренко також і манеру спікера ВР Олександра Турчинова вести пленарні засідання. «Конституцією підтерлись, регламентом також», - підкреслила вона.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

111