Президент Росії Володимир Путін «із великим занепокоєнням спостерігає за розвитком ситуації» на сході України, сказав журналістам прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков.

«На жаль, надходить дуже багато подібних звернень з регіонів східної України, адресованих особисто Путіну з проханням допомогти, втрутитися в тій чи іншій формі», - сказав Пєсков, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Як раніше повідомляв ForUm, Рада національної безпеки та оборони України ухвалила рішення розпочати масштабну антитерористичну операцію із залученням Збройних сил України.

У Міністерства закордонних справ України є всі необхідні конкретні докази причетності спецслужб Росії до «сепаратистського заколоту і захоплення державних установ на сході України».

Постійний представник України при ООН Юрій Сергєєв заявив, що озброєні люди, які захопили адміністративні будівлі в містах на сході України, є терористами і підтримуються Російською Федерацією.

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що в Україні немає російських агентів, ні ГРУ, ні ФСБ.

Служба безпеки України заявляє, що переговори членів диверсійної групи свідчать про широкомасштабну військову агресію РФ проти України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

261