Якщо влада не відреагує на вимоги народу і не стабілізує економічну ситуацію в країні, не зупинить зростання долара та інфляцію, то Україна захлинеться у масових акціях протесту. Про це сьогодні заявили активісти Євромайдану та ініціативна група киян «ЗА ГІДНЕ ЖИТТЯ».

«За останній тиждень життя в Україні стало нестерпним, це голокост у XXI столітті: продукти подорожчали вдвічі, ліки подорожчали на 50%, послуги ЖКГ та газ на 50%, проїзд у Києві в маршрутках став 4 гривні!», - заявила один з активістів Ірина Богданець.

«Чиновники щодня годують нас обіцянками, глава Нацбанку Степан Кубів щодня обіцяє, що все буде добре, треба тільки затягнути пояси, куди ж їх ще затягувати?!? Пенсії 1000 гривень, зарплати 2500 гривень! На підприємствах людей відправляють за свій рахунок на два місяці», - з таким питанням звертаються до влади активісти Євромайдану та учасники ініціативної групи «ЗА ГІДНЕ ЖИТТЯ».

«Кожного дня нас попереджають, що нова влада почне зносити барикади на Майдані, просять роз'їхатися по своїх домівках, і такі ініціативи виходять від оточення колишнього коменданта Кубіва. Хто б міг подумати, що нова влада виявиться тираном? Активісти Майдану протестують проти нової влади. Ми даємо 48 годин для стабілізації ситуації в країні, інакше Україну захлиснуть масові акції протесту, вийдуть бюджетники, пенсіонери, студенти», - заявила Богданець.

Нагадаємо, 9 квітня біля Національного Банку України вже був проведений масовий пікет киян з вимогами стабілізувати економічну ситуацію. Глава НБУ Степан Кубів вийшов до мітингувальників і сказав, що за півтора місяця ще не встиг освоїтися на новому місці і попросив ще часу для наведення ладу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

496