Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 4 по 11 квітня.

«Я вже звернувся до Генерального прокурора, щоб його відомство разом зі слідчими «скуштували» ягнятини, яку хочуть купити для ДУС», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про закупівлю дорогої ягнятини.

«Те, що відбувається в Донецькій області, нагадує штучні дикі декорації», - лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко про протести в Донецьку.

«Немає ніяких розбіжностей у виборі між Європою і Росією для України є лише один вибір - між майбутнім і минулим», - в. о. міністра закордонних справ України Андрій Дещиця про майбутнє України.

«Є пропозиція привезти сюди і воцарити на трон Віктора Федоровича Януковича. Але я думаю, що це не найдієвіший варіант вирішення проблеми», - кандидат у президенти України від Партії регіонів Михайло Добкін про ідею повернути екс-президента Віктора Януковича в Україну.

«933 дні я переосмислювала кожен свій крок. Так, як я розклала кожну свою помилку на молекули і атоми, навряд чи хтось ще мої помилки може проаналізувати», - кандидат у президенти України від «Батьківщини» Юлія Тимошенко про переосмислення свого життя у в'язниці.

«Дерибан» з Києва перейде на обласний центр», - нардеп Юрій Мірошниченко про ідею федералізації України.

«Серед затриманих є несподівано цікаві особистості, про які я зараз говорити не буду, але вони настільки цікаві, що ми будемо, мабуть, займатися ними предметно», - глава МВС України Арсен Аваков про затриманих у ході спецоперації МВС в Харкові.

«Я б порадив таким «плакальникам» за ймовірними моїми посадами разом зі мною сконцентруватися на реальних проблемах сьогодення - боротьбі проти російської агресії, за територіальну цілісність України та проведення чесних і демократичних виборів», - нардеп Микола Томенко про тих, хто обговорює його можливі посади, після виходу з «Батьківщини».

«Вибори - це спаринг, а не війна», - нардеп Давид Жванія про те, що в Україні є сили, зацікавлені у зриві виборів.

«Люди, які тут живуть, - вони органічно не переносять насильство - це не одеська карма», - губернатор Одеської області Володимир Немировський про те, що ситуація в Одесі відрізняється від ситуації в східних областях України.

«Досить уже тих, які золоті батони купують. Ті, хто купують золоті батони, повинні кришити їх у місцях не настільки віддалених», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про необхідність боротьби з корупцією.

«Крим - це той гарячий пиріжок, який Путін у руках не втримає», - заступник глави Адміністрації Президента Андрій Сенченко про анексований Росією Крим.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1651