Крим отримуватиме скраплений газ за цінами, які еквівалентні російським. Про це повідомив перший віце-прем'єр Криму Рустам Теміргалієв.

«Наразі у нас є домовленість, що скраплений газ надходитиме в Крим за російськими цінами. Зараз компанія-постачальник веде переговори з російською компанією. Я думаю, що ціни будуть еквівалентні російським, ми називаємо це Краснодар плюс, під плюсом маються на увазі витрати на постачання цього палива», - сказав він, не уточнивши, яка російська компанія виступить постачальником газу. Передає «ИТАР-ТАСС».

Темиргалієв також додав, що в республіці наразі немає дефіциту цього виду палива. «У нас зараз скрапленого газу достатньо в резерві для того, щоб протягом двох тижнів налагодити логістику постачань до Криму скрапленого палива», - заявив перший віце-прем'єр.

3 квітня голова «Газпрому» Олексій Міллер заявив, що ціна на газ для України до квітня 2014 року становитиме 485 доларів за 1 тис. кубометрів.

5 квітня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що Україна вважає неприйнятною ціну за російський газ в $485 за 1 тис. кубометрів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

291