Українська влада не зможе повернути до себе довіру з боку правоохоронних органів до президентських виборів. Таку думку в коментарі кореспондентові Forum'у висловила адвокат, правознавець Тетяна Монтян.

«Майдан привів до влади мародерів. Стрибали на Майдані? Бутерброди носили? Отримайте недієздатні правоохоронні органи і розпишіться. Про яку довіру може йтися, якщо ці мародери здають країну за договором з Путіним? Почекаємо, поки пройдуть вибори, може бути, після них щось зміниться. Поки країну контролює зграя узурпаторів, говорити про довіру силовиків до них нерозумно», - сказала Монтян.

Але, на її думку, якщо до влади в Україні прийдуть люди, готові робити щось на благо країни, довіру можна буде відновити.

«Поки, на жаль, країною керують зовсім не такі люди. В Україні необхідно провести інвентаризацію ресурсів та аудит державних підприємств, які ними володіють. Нічого цього робити не хочуть, а, навпаки, користуючись тим, що незрозуміло що й кому належить, країну «деребанять» і мародерствують. Далі необхідно зняти всі виборчі бар'єри та провести перевибори всього і вся, щоб легітимізувати владу. Потім українцям необхідно дати можливість приймати легітимне колективне рішення щодо свого майна, тобто поміняти громадянське законодавств. Але люди при владі не знають навіть таких слів. Після реалізації цих трьох умов можна буде дивитися, що робити з країною і як повертати довіру до влади», - вважає вона.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

435